hejdå på ett tag

Jag kommer inte blogga så mycket nu, får se när ja börjar igen. Jag nås på mobilen troligen.


tråkig jag

Jag har ingenting kul att skriva.
Vi har haft prov i skolan och vi ska ha matte prov på torsdag så ska plugga lite snart.. Jag kommer säkert på något intressangt att skriva om senare.

xoxo F


Langar in en bild på mig och jonna (och nej, jag behöver inte glasögon,
ville bara vara lite anorlunda än vad jag brukar vara).

hur är det med ansvaret .. ?

Jag läste lite om blondinbella i VR förr veckan, och hon tycket att Carolina Gynning och dom andra borde ta mer ansvar för att dom har så många unga fans.. Jag håller inte alls med BB i det här fallet. Såklart tycker jag inte att det är super bra som dom skriver i sina bloggar, men dom har ju inte valt att alla ska göra exakt allt som dom gör. Det är deras livsstil.. Så jag tycker dom inte ska behöva ta ansvar och skriva saker som dom inte är..

(Jag förkladrade inte så bra men hoppas ni förstår.)

The voice street dance school har vart och dansat på vår skola och ska göra det de följande fem veckorna som kommer. Super kul.
Nu ska jag iväg på min andra dans, hehe.

xoxo F

bara ett lager med smink

Jag vill bara säga att det är så skönt att ha vänner som Matilda (tildah@pa) och Natthalie(dinnattha@pa) som vänner. Dom förstår verkligen att det inte behövs ett lager med smink för att bli accepterad. Dom tycker att man ska kunna visa sin insida utan att behöva tänka på sitt yttre. Det finns säkert andra som också tycker så men dom har visat mig att det inte behövs. Jag undrar bara när ja ska vara mogen nog att förstå det på riktigt själv.

xoxo F


I think that I'm a nice person, and I deserve a shot.

Jag har tänkt på det där men första intrycket. Och jag har kommit fram till att det tydligen är ganska viktigt. Vilket jag inte tycker är bra. För jag tillexempel är mega blyg i början.. Men blir så småningom översocial. Mina första intryck brukar oftast vara att jag rodnar när jag ska prata, jag blir drarrig på rösten så ja låten lite som en groda, och när jag var liten så sträckte jag fram fel hand när man skulle hälsa.. ja, jag gjorde bort mig rätt ofta vid första intrycket helt enkelt..
Så jag undrar; finns det människor som är villig att ge insidan en chans? Att låta mig visa att jag kan va en rolig person?

Because, I think that I'm a nice person, and I deserve a shot.

xoxo F


frida

Hello.
Nu har jag träningcycklat, gjort fotvård, ätit, kollat några avsnitt från Vänner och typ skuttat omkring lite här å var i huset.
Jag ska ta och duscha och sen kommer jag tillbaka.


xoxo F


fotvård och träning ;)

Hejsan bloggen.

Som kanske många vet var det EMD och Molly som gick vidare till finalen i Stockholm. Men den där låten som dom sjöng på grekiska eller vad de va.. Alla .. eller ngt, jag tror att den låten skulle komma ganska bra till i Euruvision. Men vi får se om den har någon chans i internationella jurryn..

Anyway..
Nu ska jag göra lite fotvård, vilket jag tycker ät jätte skönt. Jag hatar när man har äckliga fötter. I love mjuka å rena fötter. Hähä, fast på sommaren gör det inget om man är lite smuttsig under fötterna tycker jag ;) .
Amen ska göra det och när jag är klar med det ska jag träningscyckla lite gran. Men vi hörs senare i kväll.


xoxo F

.

Kommentarer Postat av: n a p o l e o n

ojoj, lång text! (A)
nej men intressant! :D
jag vill oxå bort från bålsta, jag vill döda dom små ingarna och tanten (A) hahah men jaja , älskar dig <3

2009-02-21 @ 20:01:42

SNÄÄÄÄLLA SÄG ATT DU VILL RYMMA? snälla snälla säg ja! asså ja kommer dö om ja ska stanna kvar här länge till.
Vill någon rymma me mig så är det bara att säga till ;) hehe <33

BTW, kollar på melodifestivalen, alla låtar suger typ, förutom EMD.
kisses<33

home sweet home..

Hello.
Nu är jag hemma. Förlåt att jag inte skrev något innan om det eller skrev medans jag vart borta men jag skulle iväg tidigt på konfa-sak och sen skulle jag iväg så fort som möjligt till Rönninge.
Jag var med Jonna i skolan på Fredagen. Hihi. Det var kuligt de. När hon hadde musik satt vi typ i någon korridor och det spökade där!! Å herregud vad jag vart rädd! Ja men efter skolan så gick jag och jonna och några av hennes kompisar hem till henne. Hehe. och dom skulle tydligen sminka varran. Carro började sminka Jonnas ena öga, men sen såg Jonna det och tyckte inte det var fint så hon tog bort de. Hihi. Sen ville Dom sminka Anton så de gjorde dom, hehe. De gjorde katt sträck och skrev ''steck'' i panna på honom. Hähä. Och sen när han skulle hem så sa Jonna: ska du går så där? Haha. så fick honn tvätta bort det på honom. :P
Amen sen efter maten skulle vi gå å hyra film men det va typ stängt så vi gick hem till Antom och skulle kolla på någon film, haha och Jonna fick välja. HAHA DET BLEV LOTTA PÅ BRÅKMAKARGATAN! hahahah. Hon är för rolig hon. Amen vi orkade inte kolla klart så vi gick typ in på hans rum och sen gick vi ut och spelade GH hahahahaha, jag är sååååååå dålig men de e skit kul :D haha jag fick köra på esey eller vad de heter och han på hard eller något. Och jag tyckte att Jonna var jätta dålig (a)  but i do love her. hahahah <333
Amen sen gick vi hem och hon satte på tvn och vi kollade på någon film som hette in tp the blue, den va ganska bra faktiskt men vi såg inte hela för jonna somnade och jag pallade inte me alla reklamer så ja väckte henne och så gick vi ner och sov.
Sen idag har vi legat på hennes rum större del av morgonen, sen gick jag och duscha, och sen gick vi ut på promenad men Dogulas. hihih. jag klagade rätt mycket att de va kallt, men seriöst? jag hadde tights, en tunn tunika och en jacka.. det va as kallt!
Och runt 5 eller något så åkte jag hem. Min hemresa var hämsk! Först så kom det en tant och slog mig för hon ville ha pengar, sen så kom den en jätte stor familjs som satte sig typ vid mig och alla småbarnen sprang omkring och skrev och klättre på alla som dom inte äns kännde, herregud säger jag !  Och sen när ja kom hem till stationen så gick inte bussarna som dom skulle och när jag ringde hem så svara ingen och inte på mobilen häller.. så jag ringde mamma så fick hon skjutsa mig.
Och nu är jag hemma
.

Det var en kortfattning av min helg än så länge. Thehe.

Men jag ska typ fixa lite andra saker men jag lovar att jag kommer tillbaka. hihiih

xoxo F


hahaha

Hejsan.
Nu är det bestämt att jag ska följa med Jonna till Rönninge och va me henne i skolan som ''stöd''.

Men jag måste lgga in en as kul film som Jonna knarkar.


HAHAHAHAHA så kul asså!

Hihihi.

Jag har vart på dans idag.
Vi ska se på Saw 5 snart. Kommer kanske skriva senare.

xoxo F

godnatt

Hihi.   Många inlägg på rad.
Men sista nu. Som ni kanske ser har jag ändrat lite på designen. Jag vet inte hur man gör header, eller liksom designa en snygg så jag behåller den här tills jag har lärt mig. Eller jag tycker den här är jätte fin, men jg tröttnar ganska fort på saker, och sån är jag.

Men nu ska ja kanske se på en till film eller så somnar jag, börjar bli lite trött, jag blir det utav att sitta framför datan.
Men ni som sover får fortsätta sova bra och ni som inte sover får väll sova gott. Hehe


xoxo F


Min underbara hund Swea, hehe saknar dig skitunge.


rubrik -.-

Jag sa ju att jag skulle lägga ut filmerna.. men jag vet inte riktigt hur man gör. Hehe. Alltså, jag vill kunna lägg in dom utan att typ lägga ut dom på youtube. Går det? Om inte så får ni överleva utan att ha sätt dom. Haha.

hata rubrik

Nu har jga kollat klart High school musical 3 som vi började titta på igår men orkade inte se klart. Vi har vart uppe och  gjort varm chocklad som jag hadde maränger och chockladsås i, och Jonna hadde Jordgubbs sås i sin.. hahah. Super gott och super nyttigt! Hehe, eller inte..

Aja nu sitter jag och lyssnar på Teenagers med My Chemical Romance. Jag skev ju tidigare att jag lyssnar på allt!
Snart så ska jag spela någon ruggby tv-spel.

Hehe jag är ingen nattmänniska så jag är förvånad att jag orkar vara uppe så här sent. Men jag måste sova snart, om jag kan, för jag har dans imorgon och kommer inte palla va med om jag inte har sovit, hehe.

Jag har suttit och fördrivt tiden med att göra massa kuliga videos. Men jag tror inte att jag vill lägga in någon, eller kanske gör det sen.
Men nu ska jag.. göra något annat, haha ciiaao.

piggelish

Haha. Nu sitter jag och Jonna inne på Sebbes rum kollar på Amy Diamonds musik video till What's in it for me..

Haha. Lite citat under våran kväll:


Jag: hon är 16 år men ser ut att ara typ 12 eller något.
Jonna var tyst.
Jag: oj förlåt, jag ska inte mobba din idol.
Jonna: nej precis, du är dålig!
Jag: haha försvarar du henne?
Båda skrattar.


Klockan slår 00.00
Jag: å den är 00.00.
*jag slår mig i huvudet*
*jonna slår sig hårt i huvudet*
Jag: jag tror inte man behöver slå så hårt.
Det vart tyst ett tag.
Jonna: aj..


Jag och Jonna är as pigga, och ni ska vi kolla på filmish. Men kriver nog lite senare.


xoxo F

rubrik

skriver snabbt nu bara

konfa 10-12
kom hem
jonna och jag gick till vivo
suttit framför tv och datan

hörs kanske senare


i väntan på jonna

Nu sitter jag här och väntar på att Linda och Jonna ska hämta upp mig. Jonna mår jätte dåligt så hon ska va hos oss ett tag.

Så medans jag väntar tänkte jag lägga in ett tidsfördriv.

Vilken svordom använder du mest? det vet jag inte, jag slänger nog ur mig saker utan att äns veta det själv.
Äger du en iPod?  ja
Använder du flip-flops? på sommarn, ja. haha
Favorit komiker? gills jim carrey? om inte så typ johans glans eller gubbarna gustavsson,
Var köper du dina matvaror ifrån? jag handlar inte själv, men jag tror att dom köper typ på ica, vivo, coop, willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? det beror på vilket humör jag är på. haha
Vilken var den senaste filmen du såg? beck.
Delar du rum med någon? med min hund, hähä.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? jag vet inte vad jag skulle köpa men jag skulle antagligen donera en del.
Har någon någonsin kallat dig lat?  haha ja!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej men jag borde ta. ;)
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?  haha den är helt tom.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? I så fall VAD?  jag tror inte det. men skulle inte säga för då skulle det itne va en helmis ;)
Vad åt du till middag senast? bullköttar och spagetti ;)
Använder du huvtröjor?  jappjapp
Kan du vissla? ja men är inge bra.. det låter inte så högt ;)
Vilket land var du senast i? sverige? ;) haha nej men turkiet tror jag.
Vem var den senaste som ringde dig?  jonna. men jag svarade inte så jag ringde henne igen :)
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? popexpress helt klart!
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0171- haha
Tittade du på tecknat när du var liten? ja och gör det fortfarande.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? hahah skit litet!
Hur många syskon har du? 2 hel, snart 2, och 3 halv.
Är du blyg inför det motsatta könet? haha varför skulle man ? är ingen diskriminerare pga könet ;) haha
Vilken dans-sort är roligast att kolla på? typ street/hiphop
Vilken film kan du alla replikerna till? det finns ingen film som jag kan alla replikerna på, men jag kan lite ifrån john tucker must die, haha GRINCHEN, och a new york minute. hihii
Äger du några band t-shirts? inte band, men har en med magnus uggla på ! hahahah
När flög du senast?  förra sommarn -.- 
Hur många stolar står kring ditt köksbord? hos mamma- 2 och en soffa. hos pappa- många
Läser du för skojs skull?  ja..? om ja inte tycker det är kul skulle jag inte läsa..
Pratar du några andra språk? marsianska :D
Diskar du din egen disk? nej. eller bara typ i fjällen om det inte finns diskmaskin i nån stuga. det händer att det inte finns det -.- och då diskar jag hällre mitt egna än att dela updagarna så jag måste diska alla andras.
Har du gråtit offentligt? ja ?
Har du en stationär dator eller en laptop? stationär..
Försöker du alltid lära dig nya saker? jag har börjat tycka det är kuligt att lära mig nya saker. så jag svarar ja där ;)
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja faktiskt. fast jag skulle aldrig våga, har smärt fobi typ..
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? ja tror de. eller vad har det för betydelse?
Kan du kasta macka? haha nej jag hittar aldrig några bra stenar ;) (skyller på det)
Vad har du för ringsignal? hot n' cold remix ;) haha har haft den i tusen år, men om jag ändrar kommer jag inte komma ihåg att jag gjort det och inte märka att det ringer ;)
Har du någonsin varit på Jamaica? hehe nej.
Vad har du med dig in på bion? hm.. jag går inte så ofta på bio.. men typ popcorn? cooooola. ah typ de ;) haha
Vem är din favoritlärare och varför? min favvo lärare va Per, men jag har bytt skola men han kommer alltid förbli den bästa av de bästa ;) haha
Tror du folk snackar skit om dig?  ´ja, man kan inte undgå skitsnack, jag bryr mig inte så mycket. det som stör mig är när någon ljuger om det. eller ljuger överhuvudtaget ;)
Vad har du för väder? dä ä kaaaaaaaaaaallt.
Gillar du att flyga? DET ÄR DET BÄSTA JAG VET!
När sov du senast på golvet? jag brukar sova på golver ganska ofta, haha det låter som värsta uteliggaren, men jag kan ibland få ont i ryggen av mjuka sängar, så golvet är skönare ;) haha . (kommer göra det inatt för jonna kommer ju) haha
Gillar du din boendesituation? nej. BÅLSTA SUCK!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? jag vet inte, hur länge jag än sover är jag ändå trött..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? det beror på. men jag slösar bort min tid på tex datan -.- så det blir stressigt när jag komme rpå att jag har tex en hemuppgift som ska vara klar innom en vecka, haha
Pasta eller Potatis? PASTA IS MY LIFE
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? inte i trubbel direkt, i min förra skola gillade typ alla lärare mig, äben fast jag pratade, men jag riskerade hemringning en gång. haha . och jag pratade lite i början på min nya skola, men jag är jätta duktig nu, pratar typ ingenting :) hahah
Vilken är din favoritfrukt? annanas och vindruvor lätt!
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? haha jag vet inte vad det är :)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? jag är själv urusel på tex dubbelteckning och sånt, jag kan störa mig på det på mig själv men inte på andra :)
Tror du på liv på andra planeter?  ja! jag härstammar igentligen från mars.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? madde! hon ville inte följa med och hämta min väska i källaren! :@
Tror du att Gud är man eller kvinna? en kvinna!!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta ? samma :P
Hur valde dina föräldrar ditt namn?  jag vet inte, de tyckte de väll va fint -.- haha nu ska jag berätta en historia varför jag inte heter evelina iallafall. min mamma och pappa tyckte att jag skulle heta evlina, men min mamma hadde tydligen en kusin som fick ett barn som hette evelina som hadde en utvecklingsstörning, så dom adopterade bort henne pga det.. det tycker jag är sjukt fel! men min mormor tyckte iaf att jag inte kunde heta det. och ingen i min familj visst typ om det. hehe men ni vet ni och jag det. haha.
Gillar du senap? USCH nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag brukar nog tänka typ att man inte ska haka upp sig på saker, men har förhoppningsvis ett långt liv framför sig så varför slösa tid på att beskymmra sig. lev livet som det är helt enkelt.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? åå! det SKa jag göra innan jag dör! :D
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? å herregud, haha det vet jag inte ;)
Tycker du om att krama folk? hm.. det beror på vilket humör jag är på :D hihih. 
Skulle du säga att du är trendig? haha nej. jag tar på mig det jag känner för att ta på mig. igår hadde jag tex på mig shorts med leggins under och en vit skjorta på mig. säg vad ni vill men jag bryr mkig inte ;) hahahha
Äger du en digitalkamera? ja, men sladden är borta så det är ingen idé att andvända den.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja! verkligen, har man lovat så har man, jag vet att jag kan glömma, men jag stör mig, och om ni stör er på mig så kan ni dra ;) haha
Vad har du för lakan?  just nu har jag något rött :)
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?  inga böcker, men massvis av filmer.
Tycker du att du är attraktiv?  hahah vilken fråga ^^
Vad är du allergisk mot? EXTREMT mot alla slags nötter. Katter. Och typ avokado och kastanier torr jag. Pappa sa det iaf haha ;)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? lite ibland faktiskt.. TÄNK det var en glad lite kossa som vi bara sitte och njuter av! herregud säger jag .

hahahah lite om vad jag tycker och tänker :)

inte kul

Konfirmations sak idag, och resten av veckan -.- Roligt lov. jag ångrar att jag ska konfirmera mig.. Men nu har jag slösat så mycket tid på det så jag är nästa tvungen att fortsätta.

Jag skulle igentligen till Pappa och Linda idag (pappa är i fjällen så bara Linda) men hennes bror har vart med om en bilolycka i Norige så hon ska åka till Norrtälje för att trösta hans barn, fast alla i bilen överlevde, men kan typ ha lindriga skador. Ville igentligen också åka med men det var försent. Inte kul det där :/ Hoppas verkligen att det kommer gå bra.
Så jag ska sova hos mamma inatt också.

Har vart och centrumluffat med Liza och Matilda. Hihi jag och Matilda gömde oss för Liza, vilka busungar vi är!

Jag har verkligen sämsta fantasin, kommer inte på saker att skriva om .. och jag kan inte fråga vad ni tycker jag ska skriva om för ni komenterar ju inte så.. SKYLL ER SJÄLVA ATT MIN BLOGG SUGER. hahahahaha.

Men nu orkar jag inte skriva för jag är sur.


tips

Hejsan bloggen.

Jag är en riktig slöfock kan jag säga! Jag skulle vara med Matilda ju, men nej, vi ska träffas imorgon istället. Haha, vi skjuter upp på det helatiden. Men jag är jätte trött helatiden. Eller jag var inte det idag måste jag erkänna. Idag har jag vart helt speedad men nu när vi skulle träffas så har jag tröttat ut mig.. haha.


Jonna är knäpp! Haha. Fråga inte varför. Hon är det bara. Thihih.

Jag måste bara ge några skönhets tips:
Ni vet den där reklamen om Elvital Anti Breakage? Man ska inte gå på reklam och sånt men de shampoot och balsamet är jätte bra. Mitt hår skänns friskt ett tag och blir glansigt. Så jag rekomenderar det verkligen.




 Och en till sak jag vill lägga till. folk brukar tro att det dyraste inte alltid är bäst och det billigaste kan vara minst lika bra. Så är det inte! Det som är dyrare är dyrare av en anledning, att dom tillsätter mer vårdande produkter och sånt. Min mamma köpte någor billigt skit och jag kan säga att det kändes som att smöjra in tvål i håret, det vart alldeles sträft och defenitivt INTE glansigt. Så om man ska va fin, får man lida pin. Hehe.

Imorgon ska jag till min pappa, jag hoppas jag kommer blogga mer än vad jag bruklar göra där eftersom det är lov men vi får se eftersom jag har konfa sak..
Puss på er iallafall<3


låten är underbar!


trött trött

Idag har jag och mammsen vart på IKEA. Hehehe. Vi skulle inte handla någos speciellt, ville bara kommer hemmifrån. Så vi har gått omkring där idag. Haha. Sen när vi kom till typ lager saken, så ville jag har en sån där typ vagn, som jag skulle åka på, det va skit kul :D haha.
Amen datan hadde typ fått virus så mamma har typ fixat det men allt på datan e borta så inga bilder idag .. Men de tycker jag inte gör så mycket :) hahaha
Amen ska nog va med matilda runt 7 eller något.
Orkar inte skriva mer.
SEEEEEEEYAAA<3

ajaj

Hej bloggen.
Jag har suttit och  kollat på melodifestivalen. Måns och Heat gick vidare. Själv tyckte jag att Måns och dom där som sjöng What if skulle gå vidare. Jag gillar lite county music förstår ni. Hehe. Eller jag lyssnar på allt möjligt. Då menar jag allt. Typ som Fall Out Boys, Miss Li, The Jonas brothers, Beyonce, Miley Cyrus, Elvis, David guetta, Paramore, ja och mycket mer.
 HAHA och en till som jag nästa skäms lite över som jag diggar. Det är Jill Johnsson! Hon sjunger ju lite country aktigt och jag tycker om det. Men jag tycker igentligen att det är inget att skämmas över, så ja! Jag diggar Jillan.


ellerhur är den härlig ?

Amen nu kollar jag på Bruce the almighty. Den är as skön. Hahaha. ''Kom hit annars hör vi av oss'' XD HAHAHA.
Jag älskar Jim Carry, bokstavligt. Haha.
Amen nu ska jag stänga av datorn för jag orkar inte med den någr mer haha. Så godnatt.<33

haha

Jag är inte så duktig på att städa.. så jag har inte äns börjat. Hehe men jag lovar att jag ska göra det sen . HAHA. Istället har jag vart ute och tagigt ego bilder .


     
haha fråga inte om det var kallt, för det var det.. :)

Jag ska vara med Liza och Matilda när dom kommit hem ifrån Kista.

Igår var jag med matilda en stund, sen skulle ajg igentligen till henne igen men min cykel sajka sig och jag orkade inte gå i den kylan. Men jag låg och kollade på let's dance, fast jag såg inte utröstningen, så vem åkte ut? hehe
Istället för de så kollade jag på en film, den hette någor konstigt, handlade om någon familj som skulle ut på safari och den där guiden blev uppäten av några lejon, usch va äckligt! Amen så hände de lite mer saker typ ..
 Men jag kommer nog skriva mer ikväll för jag har inte så mycket att skriva.
Ha en bra allahjärtans dag <3

-

hehe nu ska ajg ta och städa mitt rum, min mamma tycker det ser för jävligt ut så jag ska väll ta och göra henne glad :) hihi. men jag kommer tillbaka så fort jag är klar.

-

hehe nu ska ajg ta och städa mitt rum, min mamma tycker det ser för jävligt ut så jag ska väll ta och göra henne glad :) hihi. men jag kommer tillbaka så fort jag är klar.

allahjärtansdag hörrni!

Ja idag är det då alla hjärtansdag. Fick ett jätte gulligt kort av min mamma som det var en dikt i, och fick nyss ett kort av min lillebror och en bit kladdkaka, så nu är jag bara tvungen att fixa något till han så jag kommer alldelesstrax .


det känns så bra!

Nu sitter jag här och precis skrivit klart provet, och jag är jätte stolt över mig själv. Det känns verkligen som att det kommer gå bra. Men om det inte gör det så vet jag iallafall att jag har gjort mitt bästa. Jag hadde tänkt att jag skulle skriva ut lite om vad jag skrev, men kan inte göra det nu eller idag. För det första så kanske någon imin klass kommer och snor lite saker som jag har skrivit (hehe), och min lillebror har suttit nu och tjatat om att det är han tur att logga in på datorn.
Men jag lovar att göra det när jag fått tillbaka det.
Men ni får väll önska mig lycka till.
Puss på dan.<3

hemprov

Hejsan bloggen.
Nu sitter jag här och gör ett jobbig hemprov. Det är nog inte så svårt igentligen men jag blir så distraherad av allt omkring mig..

Jag har inte gjort dagens fundering på ett tag men här kommer en iallafall.

Dagens fundering:
Ska man behöva skömmas över vad man tycker? Kan man inte få visa vem man är och hur man tänker utan att någon ska behöva lägga dumma komentarer?

Mitt svar:
Jag tror att man inte vågar säga vad man tycker för att det finns folk som lägger dumma komentarer som sagt. Jag
säger för det mästa vad jag tycker. Men inte alltid. Alltså.. Jag säger inte direkt att någon har en ful tröja och sånna
saker.. Men om det är innon det samtalsämnet så gör jag nog det.

Just därför ska jag inte fega med vad jag tycker. Jag bryr mig inte vad mina såkallade vänner säger (dom är ju inte
min äkta vänner om dom ska komentera mig, så därför säger jag såkallade, hehe).
Kanske inte så intressangt, men det är bra att veta om jag säger något.


sorry

Förlåt om jag över reageragerade tidigare, men ja blir sur när jag inte får som jag vill. Och det jag ville var att ni skulle komma med förslör efter som ja hadde ungefär 100 besökare första veckan jag bloggade sen så sjönk det otroligt, inte kul.. Och det som inte häller är kul när man inte får en ända komentar ;o.  Jag vet att man inte ska ha så höga förväntningar när man börjar blogga, men ibörjan va ni fuktiga sen.. ja va hände?

Jag har för det mästa suttit och haft kul med att fixa med bilder på
http://www.photofunia.com/. Hehe. Se bild nedan.
Snart är det lov. Va skönt! Men jag kommer ka konfa sak så kommer inte vara ledig så mycket -.- Skit kul.

Jag har inget tips eller funderingar så jag ska ta och hoppa in i duschen och ni får ha det så bra.
Juste, har dans imorgon så kommer antagligen inte hinna skriva någon imorgon.

  

HAHAHA LIKNAR HONOM EXAKT JU!


LÄS HENNES BLOGG

http://aadoore.blogg.se




Läs hennes blogg, verkligen jätte bra. Handla om allt mellan himmel å land. hihi LÄS LÄS LÄS! :D


jag är arg på er!


Jag är sur, ingen har komenterat inlägget under. Igentligen har jag ingen lust att skriva. Och ska inte skriva mer nu !


mer komentarer tack!

Hello.
Den här helgen har vart en slappar helg för mig. Legat och kollat på alla Kanada's next top modell avsnitt, de gamla förstås. Och sätt väldigt många sweet sixteen avsnitt också. Jag visste hela tiden att Rebecca skulle vinna. Hehe. Har vart helt ensam hemma med min hund. Resten av familjen var på en skid tävling i Uppsala. Lill-David vann, och Sebbe ledde efter första åktet men gränsla i andra. Imorgon ska jag till skolan, efter de är det konfa sak och sen så är det dans så jag tror inte jag kommer ha tid för att blogga imorgon men på Tisdag kommer jag att skriva.

Jag har märkt att inte så många komenterar längre, inte bra.. Det är kul att blogga men det är ännu mer roligare om jag skulle få respons på det jag skriver. Så ge några tips på vad som skulle göra min blogg mer intressangt att läsa.
Och de här inlägget ska få många komentarer och tips, så tveka inte utan skriv exakt vad du tycker!
Puss på er <3


irriterad

Hadde skrivit ganska mycket här, sen så dampa min data så jag kopiera allting innan jag klicka ner internet, och så klickade jag upp en ny, loggade in på bloggen och skulle klistra in. Ja, jo.. det funkade ju verkligen.. JAG ORKAR INTE SKRIVA OM ALLT. förlåt.
Men jag hadde bara skrivit att jag tycker af ugglas är värdelös, och undar om det inte fanns något bättre bidrag av alla som blir insända..Me tyckte det var bra att Alcazar gick vidare men inte att Emilia gjorde de.. Låten var charmig i början men när det kom till refrengen.. nej, det var inte rätt låt. Jag tyckte att Serneholt skulle gått vidare istället, det var ju hennes och Alcazars låt de va drag i så.. ja dom tyckte jag iallafall.

Men nu sitter jag och min hund och har en jätte intresangt diskution.. jag har jätte kul.
Vem försöker jag lura? Jag har bokstaviken SKIT TRÅKIGT.
Sitter nu och läser i en IQ-testbok. men blir bara irriterad efter som ajg har så tådigt tålamod. Men vet ni? jag har gjort en äkta phykologiskt IQ-test, jag fick inte reda på resutlatet (efter som han som gjorde de va min bonus pappa) men han sa att jag är smartare än vad ajg tror att jag är. Hehe, jag vet inte om de e sant men varför skulle han ljuga? Jag har inte direkt bett om att få veta om jag är smartare än vad ja tror så de e väll inte något man bra säger? ^^ hihi.

Är det någon som har ett tips om vad man kan göra för att fördriva tiden förutom att sitta vid datorn? För nu börjar min rumpa få träsmak, haha.

Puss på er<3


SKÖT DITT!!

Har besök och sitter och väntar på att melodifestivalen ska börja, haha.



Kan inte alla folk bara sluta hacka på en? Ja kommer alltid vara (namnen får vara annonymt i den där texten) o de finns ingen som kan ändra på de, ja är omogen för min ålder, ja kan gå runt me målarfärg i fejan, men soo ? bara för att ni är rädda för att skämma ut er ? ja är me (anonym) o hon går i 6an men ja älskar henne o ingen kan få mej att sluta göra de, ja litar på henne upp till 100%, hon o ja kan bråka rätt ofta men ja älskar henne inte mindre för de, alla som håller på att hacka på folk dom har fan inge liv, // En vän.

Förlåt om ja satt in texten utan att fråga, men jag tycker det är så jävla rätt! Man har rätt till att vara vem man vill och bete sig som en barnrumpa. Och ingen i hela världen ska försöka ändra på dig och ditt beteende. Man ska kunna få vara med vem man vill utan att man får massa onödiga komentarer efter sig. Tänk på det här nästa gång innan ni ska börja klaga på folk som är sig själva, ibland kanske man inte vill växa upp!!


Tips om sönmlöshet

Hej bloggen.

Kortfattar mig dag:
Skola.
Vart med Matilda.
Kollat tv.
Lite fotvård.
Nu data.

Nu är jag väldigt trött. Tuff vecka. Tidig dålig sömn och tidig upp gång. Men nu ska jag inte klaga! Hehe.

Lider du av sömnlöshet? Även fast jag inte gör det så extremt mycket så har jag ändå några tips:
- Sov hällre kallt än att ha det så varmt att du svettas. Har läst om en forskning att man sover bättre i svalare rum.
- Även fast du inte är trött på kvällarna borde du försöka få in en rutin att gå och lägga dig tidigt.
- (Inget tips direkt) Jätte många säger att man ska sova i ett mörkt rum, men jag somnar faktiskt bättre när det är ljust.. jag vet inte varför. Men jag tror inte att man är tvungen att sova i ett mörkt rum, just god to know. hehe.
- Var aktiv under dagarna. Om du sitter still och sitter vid datorn eller ligger och kollar på tv hela dagarna så vilar man då, medans om man är aktiv under dagarna så blri man trött på kvällen och kan få en bättre sömn.



Ja det var några tips, har inte direkt  någon fundering så det var allt för idag.
Nu ska jag kolla på film.
Puss på er
<3

Inte så mycket blogg hos pappsen

Igentligen så är mitt bloggande ett tidsfördriv efter som jag börjar tröttna på playahead. Hos min mamma har jag inte så mycket att göra så därför blir det att jag bloggar mycket där. Men här hos min pappa så har ja mycket att göra redan så det kommer inte bli så mycket bloggande hos pappsen, sorry.


Jag skrev ju igår att ja skulle skirva mycket idag, men nej så blev de inte.. vakna runt 11 å kände direkt att ja hadde brottom. Startade direkt med min hemuppgift, den va ganska klurig, tror inte jag kommer få mer än G eller nått på den -.- men skit samma, skulle ändå inte få högre i svenska efter som ja har skriv å lässvårigheter och alla lärare e efterblivna och har precis skickat in den där utrednings-saken. Så kommer inte få redan på om ja har någon form av dyslexi innan de är försent.. Men ja åkte iallafall på dans runt 4. Det var skit kul. Vi hadde en engelsk vikarie som var jätte bra. Gjorde en as rolig dans till låten ''slide'' men miss eliot. Fats när ja skulle kolla upp den på youtube hittade jag bara någon konstig veriation (anttagligen originalet). Men men, jag överlever.

Men nu är jag hemma iallafall och skriver lite. Somnade på tåget så ja e extremt trött, så ska nog sova nu. Tror jag håller på att bli sjuk.
Ingen dagens fundering. Ledsen för det.
Puss på dan.<3


Sorry.

Förlt att ja inte skrev något igår. Men jag hadde dans och konfa nästa direkt efter skolan och kom hem sent efter dansen för ja väntade på fel buss.. kul kul.. så när ja kom hem åt jag, duscha och sen sov. hehe. jag komme inte skriva mycket mer nu för jag ska plugga och kolla på film. men imorn har jag studieda och kan skriva mycket
bye

God natt

Det här är sista inlägget för ikväll.. Ska ner och kolla på kallafakta (det där med när dom drar av fjädrarna på gåsarna LEVANDE!) Det är därför jag försöker bli av med min fjäll. Jag vet att det låter lite larvigt men jag är verkligen emot djurplågeri!
Puss på er<3


...

Du är INTE en äkta vän. Du är INTE den som stöttar mig till hundra procent. Du kommer INTE finnas vid min sida tills döden. Så säg INTE att du älskar mig mest, när du ändå tar mig sist.


Ajaj

Nu känns det verkligen som om ja håller på att bli sjuk. Snurrvlar, hostar lite, ont i öronen och blir trött bara för att gå upp för trappen. NEJNEJNEJ!! Jag vill inte bli sjuk. Så nu tänkte jag gå å laga ihopp någon slags lunch och lägga mig på mitt rum och kolla på film.
Puss på er<3

Hannah vann tydligen.

Jag glömde säga att dom skulle spela in körslaget igår och jag vet inte när repsisen är.. eller om den redan har vart.
Men hannde vann tydligen. Hon var också bra men jag tyckte Erik skulle vinna. Hehe.




vem tyckte ni skulle vinna :)


Tillbaka

Nu har jag legat och tjurat klart på mitt rum.

Dagens fundering:
Vi har inte valt att få leva och vi kan inte välja att leva hur länge som hälst. Men vi kan välja när vi ska dö. Så varför finns det människor som tycker det är kul att få en person att känna sig obetydlig. Varför slösa tid på att göra livet surt för personer?

Det finns igentligen inget svar på den frågan. Eller jag har ifallafall inget svar på det. Vad tycker ni?


Jag började tänka igår på det där med asså och asso. Jag stör mig på att folk skriver asso. För ''asså'' kommer ifrån ordet ''alltså'' och då är det mer rätt att skriva asså. Det är igentligen ett slang så inget är rätt. men ja tycker iallafall asså är mer rätt än asso. Haha.
                      
                                             

God morgon

Jag vaknade för en liten stund sen. Fast först så vaknade jag runt 8 fast jag somnade om och nu så vaknade jag halv 12.
Men iallafall, va ju på bio igår med Matilda och Liza. Filmen var jätte bra :) Vi såg i taket lyser stjärnorna.
NÄr vi kom dit fanns det inga plattser som var brevid varrandra men vi köpte iallafalla så satt en på kanten i en stol
 (haha det var jag som fick den ärade plattsen) och Liza å Matilda satt i trappen. Hehe.
Sen när filmen var sluta så var jag bara tvungen att äta på taco bar. När jag hadde ätit typ två nacho chipps så hittade inte Liza sin mobil. Så dom sprang tillbaka och letade efter den i biosalongen. Så jag sätt där och åt alldelles själv. Hehe. Men som kom tillbaka efter en stund Men hadde inte hittat mobilen. Inte bra.

Men hemvägen var otroligt rolig, för jag åkte ju iväg med sveriges största clowner. HAHA. Vi stod iallafall och väntade på bussen i Kista och vi kollade på den där digitala talvan som de stor alla busstider. Då såg vi att bussen till Jakan skulle gå typ om 20 minuter och bussen till Spånga 5 minuter. Så vi stod och väntade på den som skulle till Spånga. Så såg vi att det var en Spångabuss på andra sidan, men Liza ba ''men den åker väll runt och kommer hit''. Men det gjorde den inte, så vi låssas dampa på Liza :D haha. Amen sen kom iallafall en till buss till Spånga. Så vi hoppade på den. Fast vi visste inte att de va välldigt lågnt till Spånga ifrån kista. Haha. Så när vi kom till spånga hadde vi missat tåget. så vi stod där i en halv timme och vänade. Och MAtilda var tydligen jätte kissnödig efter att vi hadde as gravat nästan hela bussresan. Så hon satta sig och kissa på tågstatione. Och sen ville Liza också göra det. GUD VAD JAG GARVADE!
Dom är helt störda. HAHA. Amen vi gjorde massa mer men ja orkar inte skriva detaljer. Hehe. För jag ska ju inte skriva så mycket av mina dagar men jag var bara tvungen att berätta det där.

Men ja kommer skriva lite mer sen. Mamma har fåptt stöd damp och städar runt mig bara för att irritera mig..
Puss på er<3


RSS 2.0